Regióny Bratislava Top

FOTO Hrôza, knedle ohryzené MYŠAMI podávajú ľuďom! Hnus v bratislavskej reštaurácii: Prehovoril jej zamestnanec, šokujúce, čo sa deje v kuchyni

Zdroj: Facebook

BRATISLAVA – Veľmi negatívnu recenziu napísal zamestnanec bratislavskej reštaurácie a odhalil zákulisie kuchyne, ktoré je šokujúce. Ľudí upozornil, že to, čo sa tu podáva, nemá s hygienou nič spoločné. 

Spomínaná reštaurácia sa nachádza na Seneckej ceste a funguje už 27 rokov. Svoju kritiku začína zamestnanec so slovami: “Ak by ste sa mali niečomu vyhýbať oblúkom, je to táto reštaurácia. Či už je to absolútne zanedbaná hygiena, skladovanie mäsa a surovín alebo prístup majiteľa k zamestnancom.”

Myši v kuchyni nie je to najhoršie

Zázemie, v ktorom sa pripravujú jedlá pre zákazníkov, šokuje asi mnohých stravníkov. Podľa slov zamestnanca je údajne “úplne bežnou prácou robiť tatarák z mäsa, ktoré týždeň leží v oleji, alebo knedle obkúsané od myší, ktoré sa len obkroja a podávajú sa hosťom.”

V reštaurácii majú byť premnožené potkany a myši. Ich exkrementy sa vraj nachádzajú v dochucovadlách a zelenine. Tie sa ale nevyhadzujú, používajú sa veselo ďalej na prípravu pokrmov.

Problém nie je len s hlodavcami. Zanedbané má byť aj skladovanie potravín. “Mäso a suroviny nie sú správne uchovávané, skladované a sú len priebežne premývané, ak chytajú farbu a zápach,” pokračuje vo svojej kritike.

Náročné to majú mať aj zamestnanci reštaurácie, ktorí údajne nedostávajú včas zaplatené za svoju prácu. “Pán majiteľ, ktorý sa venuje viac šikanovaniu zamestnancov a popíjaniu v pracovnom čase ako riadeniu reštaurácie, veľmi rád nevypláca svojich zamestnancov, ako napríklad mňa,” dodáva rozhorčene.


AKTUÁLNE Z predaja prikázali siahnuť MÄSOVÝ výrobok od ZNÁMEHO výrobcu! Nejedzte ho, TOTO v ňom našli


Zlé skúsenosti mali mnohí

Svoju negatívnu skúsenosť napísala aj Marcela. “Pred 15 rokmi som tam bola naposledy s priateľmi a nikdy viac. Jedlo vyzeralo ako pozbierané z iných nedojedených jedál, zeleninový šalát páchol potuchlinou, krevety boli staré. Všetko jedlo sme nechali tak a odišli sme. Odvtedy som počula od mojich známych, že to ide dolu vodou vďaka vedeniu,” zdôverila sa.

Ku kritike sa pripojil aj Robert. “Pred 20. rokmi do nedotknutej polievky išla celá soľnička a do nedojedených hranoliek špáratká a čuduj sa svete, za pol hodinku začali sťažnosti na presolenú polievku a špáratká v hranolkách. Vždy mi bolo divné, že majú prázdne smetné koše na to kvantum jedla, ktoré človek obdržal za tú cenu,” opísal svoju skúsenosť.

Reštaurácia je aj na stránke Tripadvisor, kde podnik môžu hodnotiť aj turisti zo zahraničia. Reštaurácia má 43 hodnotení a jej skóre je 3 z 5. Posledná recenzia z roku 2023 je tiež kritická. Zahraničný zákazník píše, že dostal príliš slané hranolky a vyprážaný syr, ktorý bol podľa chuti pravdepodobne po záruke. Po tomto obede mal mať hnačku až 4 dni.

My sme v tejto súvislosti kontaktovali samotnú reštauráciu, na jej reakciu čakáme.